|
|
|
Právě je pát 10. zář 2010 22:54:52
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Jak se dá poznat cheater na serveru?
| Autor |
Zpráva |
|
marthass
Nováček
|
 Jak se dá poznat cheater na serveru?
Ahoj, Hrozně rád hraju na serveru de_dust2 only a naprosto mě vytáčí ,,skilleři", kteří podezřele až moc vědí.
Např. pozoroval jsem jednoho týpka, který až moc věděl. Byl s awpečkem na plantu A a mířil na long, já ve spectu, takže jsem viděl na mapě hráče obou teamů. Jedna tečka(hráč za protiteam) bežela na B, -borec co moc- ví najednou také běžel na B a než tam tečka doběhla, již mířil na na dveře u B plantu...netrefil se, dobře, další tečka byla v katech, on tedy běží, začne mířit do kat, ovšem ten z bombplantu B ho oběhne a jde ho sejmout zezadu. Jenže -borec co moc ví-, ačkoliv míří do kat, se najednou otočí a než ho červerná tečka stačí zezadu sejmout, je rychlejší. Takhle to pořád vyndavá. Všechno ví. Kluk na něj čeká na schodech a kempí na něj, ale on, ačkoliv je mapa obrovská a může být kdekoliv, pomaličku, s awp na oku se plíží a samozřejmě...vykempit se nedá. Je to prostě divné.
Já nevím, jestli takhle hrají skilleři nebo cheateři, ale docela mě to deptá. Pak takovej borec má třeba skore 40:10 a my ostatní jsme rádi za kdr 1, jelikož nás pořád drtí a posiluje team. A to je v top na 1-3 místě neustále. (Btw. jednou dostal už ban za radarhack)
Z jednoho cheatera jsem nedávno pod záminkou, že to chci zkusit také, vymámil, co používá. Cheat se jmenuje..nebudu ho veřejně jmenovat celej: k*rt****l h*ck a opravdu ho nedetekuje ani steam, ani VAC nebo něco jinýho a to je pěkný svinsto, radar hack, wall hack...jak máme poctivě hrát, když je tu riziko takových programů? Jak lze rozeznat cheatera a nechat ho zabanovat? Kromě vlastní dedukce? Právě jsem se totiž vrátil z jedné hry právě s takovým skillerem a mrzí mě to, neboť mi to zkazilo hru...
|
| stř 10. bře 2010 0:14:56 |
|
 |
|
snehurka324
Herní admin
|
 Re: Jak se dá poznat cheater na serveru?
Řeknu ti jednu vec cheaty a hacky sou vzdy ve ve vyššim vyvojovem stupni nez anticheat jendoduse receno je vzdy prednim kdyz tedy vidis cheatera bud natoc demo nebo napis admninoj daneho server

BANLIST: http://puklica.zaparit.cz/
|
| stř 10. bře 2010 8:00:47 |
|
 |
|
w4rezz
Herní admin
|
snehurka324 píše: Řeknu ti jednu vec cheaty a hacky sou vzdy ve ve vyššim vyvojovem stupni nez anticheat jendoduse receno je vzdy prednim kdyz tedy vidis cheatera bud natoc demo nebo napis admninoj daneho server S tim vyvojem bytostně nesouhlasím. Podivej se na to z této stránky: Uděláš anticheat.. budeš programovat X měsícu .. a co z toho? Uděláš cheat, vložíš do nej zadní vrátka, cheat bude používat tisice lidí.. pomoci těchto zadních vrátek pak můžeš šířit trojské koně, viry, malware.. dost dobře se přes cheaty třeba kradou steam, stahneš si cheaty.. zapneš.. a bum.. csko nejede, za chvilku to skusíš znova a zjištuješ, že ti někdo změnil steam heslo. Ale lidi jsou najivní a myslí si.. že někdo programuje cheaty jen tak pro nic ..aby si mohli ostatní zacheatovat  marthass: bohužel,takto to na nonsteamu chodí, VAC funguje jen u steam hračů a hodne lidí toho zneuživá (a steam servery hrači nechcou!!!!) , a cheatuje.. kompenzují si s tím svoje.. velmi.. velmi malé penisy a jediná možnost jak proti nim zasáhnout je natočit demo a dát na forum či adminovi na email.
|
| stř 10. bře 2010 18:21:42 |
|
 |
|
Fis
Začátečník
|
Já k tomu něco dodám příkladem od Valve. Valve udělalo CSS, samozřejmě tam nechali ty "zadní vrátka" aby se mohlo hackovat. Udělali Anticheat, který můžeš používat za "X" peněz a pořád na tom vydělávají 
|
| stř 10. bře 2010 19:01:24 |
|
 |
|
Jekyll
Nováček
|
Čítujou jen buzny a zakomplexovaný haranti.A bohužel,nic moc,se s tím,nedá dělat.Co se týče steamu,s tím ať jde celý slavný Valve do hajzlu,protože když ti někdo dokáže ukradnout account a oni se k tomu postaví tak,že sice uznají,že se tak stalo,ale když se případný útočník postará o permanentní ban na všech serverech,tak se s tím podle nich nedá nic dělat,ačkoliv je přeci jasné a bylo zjištěno,že jsi v tom nevinně,tak jsou to u mně zloději a zlodějnu záměrně podporujou!Pravda,trochu jsem odbočil z téma,má omluva!Prostě,číteři jsou stupidní dementi a Valve se steamem rovněž!
|
| čtv 11. bře 2010 12:20:04 |
|
 |
|
w4rezz
Herní admin
|
Fis píše: Já k tomu něco dodám příkladem od Valve. Valve udělalo CSS, samozřejmě tam nechali ty "zadní vrátka" aby se mohlo hackovat. Udělali Anticheat, který můžeš používat za "X" peněz a pořád na tom vydělávají  To je hloupost, nepotřebuješ žádné zadni vratka abys mohl udělat pro jakokoliv hru cheaty, navíc cheaty do cska se dělají pomoci Source SDK, ktery je volně ke stažení na Steamu.
|
| čtv 11. bře 2010 22:20:54 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|